Design kotak sekali kos keluar sahaja

Buat design kotak pelaburan sekali untuk produk anda.

Printing kotak order 1000 dapat extra tu normal. Bila sale banyak habis cepat… yeahhh. Itu stigma untuk printing.

Design kotak dan label. Sekali anda bayar. Beberapa tahun akan datang pulak perlu perlaburan. Sebabnya? Untuk brand anda nampak frash atau lebih up to date.

So untung kan..


Kenapa nak fikir mahal atau murah sedangkan anda fikir ia satu pelaburan yang berbaloi untuk penjenamaan produk anda.

Kalau x ada branding? Tak ada kotak mampu kah produk anda dikenal beberapa tahun akan datang?

Tak perlu cakap beberapa tahun akan datang. 

Tanya.. mampu kah produk aku bersaing dengan produk yang kini berada dipasaran??

Siapa yang tak perlu buat design kotak dan label?

  1. Yang TAK ada produk sendiri.
  2. TAKNAK bersaing dengan produk yang ada dipasaran sekarang.
  3. Nak naikan sale tapi KEDEKUT nak buat pelaburan.
  4. Penjual kereta yang nak bungkus KERETA  (bukan kereta mainan) pada client

Ehh saya tak macam tu!!

Jadi…

Siapa yang patut buat packaging design kotak dan label?

  1. ADA produk sendiri
  2. BAKAL buat produk sendiri atau rebranding
  3. Bercita-cita nak produk dikenali dan disebut-sebut.
  4. Nak nampak produk nampak lebih premium.

Bersedia nak buat packaging design box dan label?

Hubungi kami 0133066001

Layari:

ladomaster.com

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s