Design kotak mampu buat client anda menyerah.

Design kotak penting sangat ke?

Tak ada lah penting tapi kalau harga produk anda dah setanding dengan produk yang ada branding jadi client akan rasa x berbaloi nak beli produk anda.

Contoh : jual serbuk chocolate. Tak ada design atau label. Senang cite berbogel lah. Nak bersaing dengan produk MILO yang dah ada brand. Senang tak nak yakinkan pelanggan untuk beli produk kita?

Jujur cakap tak!!!!

So mcm mana nak bersaing! Jadi macam mereka!! Tapi bukannya tukar nama jadi MELO. Nanti x pasal kena sama.

Buat brand sendiri letak nama CHOCA contohnya. Buat packaging colour sendiri. Contohnya warna kuning. Haaa

So nak bersaing pun dah ada mood an..

Fikir fikirkan..

Nak kami tolong design? 

0133066001

Ladomaster.com

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s